COACHING & TRAINING

Graag breng ik je in contact met jouw authentieke levenskracht, van waaruit vreugde en verwondering moeiteloos stroomt.

‘Owning our story and loving ourselves through that process, is the bravest thing we’ll ever do’ – Brene Brown

Je bent welkom bij mij

Coaching

Vaak lopen dingen niet zoals wij ze ons hadden voorgesteld of hadden gehoopt. Plannen vallen in duigen, verwachtingen komen niet uit, mensen zijn niet wie we dachten dat ze waren. Uitdagingen en gebeurtenissen die je wezenlijk raken en je wereld doen schudden. Je bent alleen nog maar met dat stuk bezig. Je weet eigenlijk niet meer goed wie je nu zelf bent of waar je staat, en hoe je verder moet.

Tijdens een consult met mij kijken we waar je tegenaan loopt en wat je behoeften zijn. Er is ruimte voor gevoelens, gedachten en voor wat die teweeg brengen in jou. Welke spiegel word je voorgehouden? Wat houd je tegen om de meest vrije versie van jezelf te leven?
Met behulp van mindfulness, ademtherapie, visualisatie en embodied coaching kom je thuis in het lichaam, en maak je contact met een diepe levendigheid in jou. Je gebruikt het lichaam om jezelf te omarmen. Er ontstaat zelfcompassie en een veilige plek waar je thuiskomt bij jezelf.

Na een aantal sessies stroomt jouw levenskracht weer, en ervaar je een diepe vervulling. Er is een flow die je wereld verandert.
Ik loop naast je zolang jij dat wilt.

Prijs per consult (60 min): €70

“Ik zat middenin een van de verdrietigste periodes van mijn leven, toen ik met Tirza de helende reis van Brandon Bays heb gemaakt. Tirza nam me mee, ik voelde haar naast me, maar ze nam het nooit van me over of forceerde iets. Nu, vijf jaar later, kan ik de ervaring nog zo voor me halen, de beelden, de stem van Tirza, hoe ik de pijn van me af kon leggen, en me kwetsbaar kon maken, in het volledige vertrouwen van de kalme, ervaren begeleiding die zij me bood. Dat draag ik voor altijd bij me!”
~Dafne

Aandacht & bewustzijn

Aandacht maakt alles mooier. In deze zin schuilt zoveel rijkdom. Er is weinig dat ons als mens gelukkiger maakt dan aandacht. Luisteren. Bewust aanwezig zijn. Daar worden we blij van. Aandacht brengt de boodschap dat we er mogen zijn. Het raakt een levendigheid in ons aan die ons tot bloei brengt. Het is fijn om aandacht van een ander te krijgen, en tegelijkertijd begint het bij jezelf. Wanneer was de laatste keer dat je jezelf oprechte aandacht gaf? Met mildheid bewust luisteren naar wat er in jou aanwezig is, naar wat jij op dat moment nodig hebt? Bewust-zijn verdiept de aandacht. Vanuit de focus ontstaat er een verbinding met iets groters dan jijzelf.

Omarming

Soms is het lastig om de realiteit zoals die is, te aanvaarden. Beladen emoties weerhouden ons ervan om het leven in dit moment te ervaren. In dat verzet zit vaak een stukje angst. Het vraagt moed en doorzettingsvermogen om die angst aan te durven kijken, te doorvoelen. Op het moment dat je dit durft te doen, lost de angst als het ware op. De angst maakt onderdeel uit van wie jij bent, en door het doorvoelen en omarmen, omarm je jezelf. Alle facetten van het levendige palet dat jij bent. Op het moment dat we alle weerstand tegen een gebeurtenis laten varen, ontstaat er ruimte om het leven in dit moment weer volledig te beleven.

Belichaming & Flow

Het opmerken van sensaties in het lichaam en het volgen van de adem staan ons toe de verbinding tussen hoofd en lichaam waar te nemen. Die waarneming brengt je in het nu. Overgave aan wat er aanwezig is brengt je bij je kern, een diep zijn. Van daaruit ontstaat als vanzelf een flow waarin je innerlijke wijsheid leidend wordt. Er ontstaat zelfacceptatie, en een liefdevolle verbinding met wie jij bent. Je ervaart acceptatie, lichtheid, bevrijding, levenskracht.

"Bewust-zijn, met alle zintuigen open, volledig in het moment aanwezig zijn. Horen, zien, ruiken, voelen en proeven. Het verleden en de toekomst vallen weg temidden van de volheid en de levendigheid van dit moment. Dit is het, dit is het leven. Magisch, ongrijpbaar en ook zo levendig aanwezig."

Tirza

Training

Als ouder van een zorgintensief kind ken ik als geen ander het beslag dat deze mantelzorg op je legt. In praktisch én in emotioneel opzicht is het uitdagend en bepaalt het je leven.

Naast de dagelijkse zorgtaak, zijn het gevoelens van onmacht en boosheid of verdriet die ervoor zorgen dat mantelzorgers er zo nu en dan goed doorheen zitten.

Ik bied trainingen aan waarin mantelzorgers leren om de balans te bewaren tussen de zorg voor de ander en de zorg voor zichzelf. Er worden tools aangereikt die rust en energie herstellen. Gebaseerd op mindfulness stress reduction brengt de training een frisse, open benadering van de zorgsituatie.

Door te werken met de adem in het lichaam komt er een gevoel van welbehagen, ontspanning en kracht over de mantelzorger heen. Ook ontstaat er meer speelsheid, nieuwsgierigheid en liefde in de relatie met de zorgvrager.

Training

Leer als mantelzorger om de balans te bewaren tussen de intensieve zorg voor de ander en de zorg voor jezelf.

Moeiteloze mantelzorg

4 sessies van 1,5 uur
bij Villa Randwijck in Amstelveen, of op locatie.
Prijs: €200 per persoon (minimum 4 personen)

Kom in contact

Heb je een vraag, of wil je je aanmelden voor een coachingssessie of training?
Stuur mij een bericht. En dan ga ik graag met je in contact.
Ik kijk ernaar uit om van je te horen.

Mail: info@studiolevenskracht.nl
Bel: +31 6 14938008