over mij

'Aandacht en bewustzijn zijn voor mij de sleutel om de magie en vreugde van het leven altijd en overal te ervaren.'

OVER MIJ

‘Nothing ever goes away until it teaches us what we need to know.’
Pema Chödrön

Wie ben ik?

Als kind had ik al het rotsvaste vertrouwen dat er meer is tussen hemel en aarde. Meer dan de Ik; de identiteit waarmee wij ons vereenzelvigd hebben.

Dit vertrouwen kreeg pas woorden toen ik meer spirituele diepgang ontwikkelde. Ik heb vele kanten van het leven en de mensheid gezien. Dat heeft mij gevormd tot de mens die ik nu ben. Met twee voeten op de grond en tegelijkertijd in verbinding met iets onzichtbaars. Verrukt en verwonderd over de levendigheid van ieder moment.

‘Blijf kloppen… De vreugde die binnen in je woont, zal eens een raam openen om te zien wie er voor de deur staat.’

Rumi

Mijn achtergrond

Het leven is een fantastische tocht, en ik laat mij vol verwondering meevoeren.

Lange periodes heb ik gewoond in Luxemburg, Londen en de Verenigde Staten. Mijn eerste yogales volgde ik in 1988. Jaren later ben ik mij gaan verdiepen in het moois dat de combinatie van asana, pranayama en meditatie in yoga brengt. Ik volgde teacher trainingen (500 hr+) bij Dolfijn Wellness en bij Juan Laguzzi in Amsterdam, een Chakra opleiding bij Anodea Judith, Yoga Therapie bij Svastha Yoga, en onnoemelijk veel master classes en bijscholingen. Satyananda Yoga ligt mij zeer na aan het hart. Jarenlang heb ik mij verdiept in Dzogchen meditatie bij Jan Geurtz, volgde opleidingen in Spirit & Soul Coaching en Energetische Massage.

Ik ben getrouwd en heb drie prachtige kinderen.

Kom in contact

Heb je een vraag, of wil je je aanmelden voor een coachingssessie of training?
Stuur mij een bericht. En dan ga ik graag met je in contact.
Ik kijk ernaar uit om van je te horen.

Mail: info@studiolevenskracht.nl
Bel: +31 6 14938008