Yoga. BALANS TUSSEN DE BUITEN EN JE BINNENWERELD.

‘When we’re awake in our bodies and senses, the world comes alive. Wisdom, creativity and love are discovered as we relax and awaken through our bodies’ - Tara Brach

Yoga

Yoga gaat over de balans brengen tussen de buitenwereld en je binnenwereld. Tussen de verbinding met iedereen om je heen, en de verbinding met jezelf.

In de yogahoudingen ontstaat er ruimte; ruimte voor wie jij bent en voor wat voor jou belangrijk is. De adem draagt en verbindt deze ruimte. In yoga beoefening ontwikkel je kracht en flexibiliteit, en ook een mildheid, een vriendelijkheid. Naar jezelf toe, en naar de wereld om je heen. Mijn lessen zijn een mengeling van yoga oefeningen, adem, mindfulness en ontspanning.
“Wat maakt de yoga-les van Tirza uniek? Er zit een vertraging in de oefeningen waardoor de intensiteit groot wordt en het hoofd stiller. Na het actieve yang-gedeelte van de les is daar het ontvangende yin-gedeelte van de les. Op wonderlijke wijze nemen Tirza’s woorden en de muziek me mee in een volle staat van ontspanning.” Marjan Sonneveld

‘An attentive mind makes an intelligent body.’

Vanda Scaravelli

Yoga voor senioren

Yoga gaat over de balans brengen tussen de buitenwereld en je binnenwereld. Tussen de verbinding met iedereen om je heen, en de verbinding met jezelf.

Juist als we ouder worden, is het blijven bewegen zo ontzettend belangrijk. Bewegen vertraagt het verouderingsproces en voorkomt ziekte.
Yoga biedt tal van mogelijkheden om gezond en veilig te bewegen. Yoga creëert soepele gewrichten, geeft nieuwe energie, een beter gevoel over het lichaam, en een opgeruimd hoofd. We gebruiken een mat en een stoel, om gemakkelijker te kunnen bewegen. We ontdekken de adem en sluiten af met een fijne ontspanning.
Nieuwsgierig? U bent altijd welkom om een proefles te komen volgen.

“Ik ervaar de Yogalessen bij Tirza als een verrijking! Ik voel mij veilig, gehoord en gezien. De yogales brengt mij door de inspanning juist zowel mentale als fysieke ontspanning. Een echte aanrader!” Daniëlle

Waar geef ik les?

Hieronder lees je waar en wanneer ik les geef.
 Een 5 lessenkaart in de tuinzaal kost €60. Kaarten zijn 8 weken geldig.

Senioren Yoga

Op woensdag
vanaf 30 augustus 2023
11-12.15 uur
Deze les gaat over het soepel maken van de gewrichten en wervelkolom en over ontspanning. Eerdere yoga ervaring is niet nodig.

Hatha Yoga

Op woensdag
vanaf 30 augustus 2023
20-21.15 uur.
Deze les gaat over het uitdagen van het lichaam en het in balans brengen van je energie. Eerdere yoga ervaring is niet nodig. 

Senioren Yoga

Op dinsdag
vanaf 29 augustus 2023
11-12.15 uur
Deze les gaat over het soepel maken van de gewrichten en de wervelkolom en over ontspanning. Eerdere yoga ervaring is niet nodig

Kom in contact

Heb je een vraag, of wil je je aanmelden voor een yogales, coachingssessie of training?
Stuur mij een bericht. En dan ga ik graag met je in contact.
Ik kijk ernaar uit om van je te horen.

Mail: info@studiolevenskracht.nl
Bel: +31 6 14938008